Reporting Services Authentication and Render Problem

Last Post 22 Oct 2004 03:06 AM by Vincent.G. 1 Replies.
AddThis - Bookmarking and Sharing Button Printer Friendly
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Vincent.G
New Member
New Member

--
22 Oct 2004 02:31 AM
I use web services provided by reporting service to retrieve report content. I use ASP.NET web application. I can't use URL Access, because i have to use custom authentication, I can't use Windows Authentication to access my report, because users of my program is too many and it's maintained only inside program. Authentication report's also be done inside program. So, the solution, i authenticate 1 user to all reports. Then, i use web services to get report content using this user credential. Does anyone have other better solution?.
Now, i have problem, that anylink inside the rendered report is always directed to http://servername/ReportServer?blabla.., I want to change it to direct to my current page, so it will be rendered like http://servername/webapp/webform1.a...2fblabla.. Any idea on this? Maybe there is parameter that i can set? I am very new in Reporting Services. If you have same experience, please share with me at gunady@gmail.com.
Vincent.G
New Member
New Member

--
22 Oct 2004 03:06 AM
About rendered link, I also have problems: when i access sample report : Territory Sales Drilldown. The link for collapse each territory, was rendered like this : http://pontianak/ReportServer?%2fSa...Reports%2fTerritory䦩âجÐÔyŽB&rc%3aSection=0&rs%3aFormat=HTML4.0&rs%3aShowHideToggle=19&rs%3aSnapshot%3aisnull=True

The report name that is rendered only the first word and then followed by strange character? The image on this report also can't be displayed.
You are not authorized to post a reply.

Acceptable Use Policy