AS Roles error

Last Post 01 Oct 2008 04:09 AM by dale123. 4 Replies.
AddThis - Bookmarking and Sharing Button Printer Friendly
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
dale123
New Member
New Member

--
30 Sep 2008 04:14 AM
Hi,

I have a problem with adding users to roles in Analysis services 2005 if anyone can help...

I have created a role and added some users fine - but when i add some users i get the error messge

'The following System error occured: No mapping between account names and security ids was done..'

I have googled the problem and read that it was something to do with the users not being in the right domain - all the users are in the same domain so i am slightly confused....

Any help appreciated.

Thanks
Dale Turley
dale123
New Member
New Member

--
30 Sep 2008 05:43 AM
I've just tried it with that - still getting the same error message!!
SQLUSA
New Member
New Member

--
01 Oct 2008 12:50 AM
Dale,

Are you up-to-date with service packs?

What is different about the rejected users?

This problem usually occurs after deployment when the domain may not be visible.

Kalman Toth - Database, Data Warehouse & Business Intelligence Architect
SQL Server Training, SSAS, SSIS, SSRS: http://www.sqlusa.com/
dale123
New Member
New Member

--
01 Oct 2008 04:09 AM
Thanks.

SQL Server service packs are up to date, but only SP1 on Windows - it is server 2003 x64.

I have looked at these user accounts and they all appear to be the same - email aliases vary between them - we are using scalix on linux

I have just noticed that three other AS servers are on 2 domains and this server is only on one domain - I'm going to add the second domain and see if this is the issue.
dale123
New Member
New Member

--
07 Oct 2008 12:28 AM
Cheers for the help - changing domains on the server fixed the problem
You are not authorized to post a reply.

Acceptable Use Policy